Köttfärsbiffar med fetaost och melonsallad

Sältan i fetaost och sötsyrlig melonsallad  är smaker som gillar varandra. Prova och njut!

25 min

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225 grader. Tärna osten. Blanda färsen med ägg, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Dela färsen i fyra bitar. Platta ut dem på en skärbräda. Strö över fetaosten och rulla ihop till biffar. Stek biffarna runt om i 1 msk olja ca 3 min, lägg över i en ugnssäker form och stek dem färdiga i ugnen ca 15 min.

2. Skala och kärna ur melonen. Skär den i stora tärningar. Tärna tomaterna. Skala och skiva löken. Blanda melon, tomater och lök. Blanda 2 msk olja med vinäger, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Häll dressingen över salladen.

3. Servera köttfärsbiffarna med sallad, bröd och ev grillad citron.

Recept från