Som med alla röror blir även den här godare av att vila minst 30 minuter i kylen. Vårrulledegen kan friteras flera timmar i förväg och förvaras torrt.

För 12 sandwichar

Ingredienser

6 vårrulledeg ark, (12 x 12) cm
1 dl rapsolja

Sallad

1 burk kräftstjärtar i lag á 170 g
0,5 pkt saffran
0,5 tsk sambal oelek
4 msk hellmans majonnäs
2 dl vattenkastanjer finhackade
1 krm salt
1 msk dill hackad

40 min

1. Häll av kräftspadet och finhacka kräftstjärtarna. Krossa saffranet i sambal oelek i en mortel. Blanda med majonnäs.
2. Blanda vattenkastanjerna och kräftstjärtarna med saffransmajonnäsen. Smaka av med salt och dill.
3. Skär varje vårrulleark i 4 delar. Värm rapsoljan i en stekpanna och fritera bladen krispiga på medelvärme. Låt rinna av på hushållspapper.
4. Fördela kräftsalladen på 12 blad och lägg sedan på de resterande bladen.