Kladdkaka med stevia

Kladdig kladdkaka med stevia. Det här är godaste kladdkakan för dig som följer LCHF eller bara vill fika smalare. Smakar som en vanlig kladdkaka!

Ingredienser 1

Kladdkaka med stevia
200 g smör
200 g mörk choklad (70%)
4 ägg
1 dl stevia strö, Tex Ica
1 tsk vaniljpulver
1 msk kakao

Kladdkaka med stevia

1. Värm ugnen till 200 grader
2. Smält smör och choklad på låg värme i tjockbottnad kastrull.
3. Vispa ägg, stevia och vaniljpulver fluffigt
4. Häll ner chokladen i äggsmeten under vispning
och fortsätt vispa en stund
5. Häll smeten i form med löstagbar kant, 24 cm, och grädda kladdkakan i 200 g i 6 – 7 minuter
6. Låt kallna i formen och ställ kallt
7. Servera med vispad grädde och färska bär

Recept från