Kladdkaka med stevia

Kladdig kladdkaka med stevia. Det här är godaste kladdkakan för dig som följer LCHF eller bara vill fika smalare. Smakar som en vanlig kladdkaka!

Ingredienser

Kladdkaka med stevia
200 g smör
1 msk kakao
200 g mörk choklad (70%)
1 tsk vaniljpulver
1 dl stevia strö, Tex Ica
4 ägg

1. Värm ugnen till 200 grader
2. Smält smör och choklad på låg värme i tjockbottnad kastrull.
3. Vispa ägg, stevia och vaniljpulver fluffigt
4. Häll ner chokladen i äggsmeten under vispning
     och fortsätt vispa en stund
5. Häll smeten i form med löstagbar kant, 24 cm, och grädda kladdkakan i 200 g i 6 – 7 minuter
6. Låt kallna i formen och ställ kallt
7. Servera med vispad grädde och färska bär

Recept från