För 4 person(er)

Ingredienser

8 kassler skivor
0,25 gul lök
1 persilja kruka
1 krm svartpeppar nymalen
150 g champinioner
1 msk smör
0,5 tsk salt
1,5 tsk vitvinsvinäger
1,5 dl vatten
4 tomat

TILLBEHÖR

4 potatis kokt
1 pkt rucolasallad

1. Sätt ugnen på 250°. Skala och finhacka löken. Finhacka persiljan. Lägg kasslerskivorna i en ugnssäker form och strö på peppar.
2. Skiva champinjonerna. Stek champinjoner, lök och persilja (spara lite till garnering) i smör i stekpannan 3-5 min. Strö på salt. Lägg svampblandningen på kasslern.
3. Häll vinäger och vatten i formen. Skär kryss i tomaterna och lägg dem bredvid kasslern.
4. Sätt in formen mitt i ugnen och stek ca 15 min. Strö resten av persiljan över köttet. Servera med kokt potatis och rucolasallad.