Röran är perfekt som lunchmacka, aptitretare, nattamat och som bufférätt på påskbordet. En favorit som ibland glöms bort i skuggan av allt annat. Bra att ha stående i kylen, den håller sig väl i flera dagar. Till festliga tillfällen blandar man i en bit rökt ål – mums!

För 4 person(er)

Ingredienser

4 böcklingar rökta
2 ägg hårdkokta
1 rödlök
1 knippa gräslök
1 dl majonnäs
250 g kesella
1 msk kapris
2 krm svartpeppar

1. Rensa böcklingen noga och koka äggen 8-10 minuter.
2. Skala och finhacka äggen, löken och gräslöken.
3. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna
och låt stå i kylen ca 1 timme.
Servera med hårt eller grovt bröd, salladsblad och citronklyftor.

Fler recept med: Fisk, Mackor, Övrigt, Smårätter, Snittar