I annonssamarbete med BONG TOUCH OF TASTE

Inget är så gott som stekta kantareller! Bjud på en saftig fläskfilé med den allra godaste kantarellsåsen. En garanterad favorit denna höst!

För 4

Ingredienser

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

400 g fläskfilé färsk
50 g kantareller
2 dl crème fraiche
1 msk smör
1,5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
10 st cocktailtomater
15 g timjan Färsk (1 msk)

Kantarelldoftande fläskfilé i panna – gör så här: 

  1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
  2. Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
  3. Vispa ihop crème fraiche, kantarellfond.
  4. Slå över fläskfilén och kantarellerna
  5. Rör om och låt småkoka i några minuter.
  6. Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
  7. Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.