Indisk fisksoppa – fisk och curry i en fantastisk kombination

Fisk och curry är en god kombo, och dill och vinäger ger soppan fräsch friskhet. Att blanda dill med spenat är vanligt i Indien.

30 min

Indisk fisksoppa

 

1. Skala morötterna, skär morötter, fänkål, purjolök och potatis i bitar. Fräs dem i smör och pressa i vitlöken. Strö över curry och gurkmeja.

2. Häll på vatten och vinäger. Tillsätt buljongtärningarna. Sjud ca 10 min under lock. Rör ner grädden.

3. Skär fisken i bitar. Lägg i fisk och sojabönor. Sjud ca 3 min, vänd ner spenat, räkor och dill. Servera med varma naanbröd. Toppa med matyoghurt och dill.

Gillar du det här receptet? Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka!

Få vardagsmiddagar och helgmenyer komponerade av Allt om Mat:s redaktör.

Recept från