Heta fiskburritos med guacamole

På bara 20 minuter är denna matiga, heta fiskburrito färdiglagad!

Recept: Heta fiskburritos med guacamole

  1. Skär gösen i 4 portionsbitar eller 8 mindre.
  2. Kärna ur och finhacka chilin. Skala och finhacka vitlöken. Blanda olja och spiskummin.
  3. Skölj salladsbladen. Klyfta den andra limen.
  4. Grilla brödet i en grillpanna på ena sidan. Stek fisken i hälften av spiskumminoljan i en stekpanna 2-3 min på varje sida. Salta.
  5. Servera den varma fisken på burriton med guacamolen (se recept nedan).
  6. Ringla över resten av spiskumminoljan. Pressa över lime.

Guacamole:

  • Halvera och kärna ur avokadon. Gröp ut fruktköttet.
  • Mosa ihop det med saft av 1 lime och salt i en skål.

Recept från