I annonssamarbete med SANTA MARIA

Kaffir Limeblad, chili och currypasta tillsammans med fläskkött, cashew nötter och krispiga haricot verts blir en mycket god och het wok. Servera med risnudlar eller ris och thailändsk soya som tillbehör.

För 4

Ingredienser

Het fläskfilé Kaffir med chili, cashewnötter och haricot verts

2 msk Red Curry Paste
5 msk matolja
400 g fläskfilé tunt strimlad
200 g Haricotverts
10 Santa Maria Kaffir Lime Leaves
1 röd chili skivad
3 msk Santa Maria Fish Sauce
3 msk socker
0,5 dl cashewnötter
1 påse Santa Maria Rice Noodles

Het fläskfilé Kaffir med chili, cashewnötter och haricot verts

1. Fräs Red Curry Paste i matolja och låt bryna 1-2 minuter.

2. Tillsätt fläskfilén. När den är genomstekt, rör ner haricotverts, Kaffir Lime Leaves, röd chili, Fish Sauce och socker.

3. Låt sjuda 1-2 minuter.

4. Strö över cashewnötter.

5. Servera tillsammans med Rice Noodles som kokats enligt anvisningen på förpackningen.

Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt