I annonssamarbete med GOGREEN

Tacosalsa eller “salsa roja” som det heter i Mexiko och den amerikanska södern har blivit en svensk klassiker när det dukas upp för fredagsmys. Varför inte prova på att göra den själv? Receptet går snabb och blir alltid garanterat supergott!

För 4 portioner

Ingredienser

Hemmagjord tacosalsa

1 st gul lök
2 st vitlök
1 tsk spiskummin
2 st chili röd
2 st GoGreen Krossade Tomater Ekologiska
3 msk limesaft
1 msk honung
salt
peppar
koriander färsk, efter tycke och smak

10 minuter

1. Skala och hacka löken. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Skölj och skär chilifrukterna på längden och ta ut kärnor, Finhacka.

2. Lägg ner alla ingredienser i en bunke och rör om smaka av med salt peppar. Hacka koriandern och lägg i.

3. Servera salsan kall eller varm.

Fler recept med: GoGreen, Mexikanskt, Texmex