Så gott till påsk eller midsommar! Gubbröran kan förberedas 
1–2 dagar i förväg.

För 8 portioner

Ingredienser

8 ägg
1/2 gul lök
3 msk majonnäs
1 dl crème fraiche
3 msk kaviar
2 msk hackad dill
1 liten rödlök
1/2 kruka gräslök
8 knäckesticks, t ex Vilmas

15 min

Gubbröra med knäckesticks – gör så här:

  1. Hårdkoka äggen 8 min. 
Lägg att svalna i kallt vatten.
  2. Skala och hacka äggen. 
Skala och finhacka löken. 
Blanda ägg, lök, majonnäs, 
crème fraiche, kaviar och dill.
  3. Skala och finhacka röd-
löken. Finhacka gräslöken.
  4. Fördela gubbröran i glas. Toppa med röd- och gräslök. Servera med knäckesticks.