Grillribs med coleslaw

Får du coleslaw över är den god att fylla en dubbelmacka med tillsammans med rökt skinka och ta med till stranden som lunch.

Annonsen laddas.

20 min

Grillribs med coleslaw

 

1. Coleslaw: Strimla kålen. Lägg den i kokande, lättsaltat vatten och låt koka upp på nytt. Spola av kålen med kallt vatten och låt rinna av ordentligt. Grovriv squashen. Smaksätt yoghurten med krossad rosépeppar och 1 tsk salt. Vänd i kål och squash.
2. Grilla ribsen enligt förpackningens anvisning. Trä upp potatisen på spett och pensla med olivolja. Strö över 1 tsk salt. Grilla runt om ca 5 min.
3. Servera ribsen, skurna i portionsbitar med potatisspett och coleslaw.

Perfekta redskapet till coleslaw:

Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!

395 kr, 339 för prenumerant.

Recept från Allt om Mat