Så länge grillarna glöder är det bara att fylla på! Som avslutning läggs färsk frukt på gallret, frukt som smaksätts med likör och avnjuts med en sval vaniljkräm. Barnen grillar marshmallows och smaskar vattenmelon.

För 6 person(er)

Ingredienser

3 mogna persikor
3 mogna bananer
3 pricot brandy

Vaniljkräm

1 dl vispgrädde
250 g vaniljkesella eller vaniljyoghurt

1. Vispa grädden fluffig och blanda den med vaniljkesellan.
Förvara kallt i burk.
2. Halvera persikorna och ta ur kärnorna. Halvera bananerna.
Grilla persikorna först med köttsidan nedåt tills de får lite färg, vänd dem och grilla med skalsidan nedåt tills de är varma.
Grilla bananerna på skalsidan.
3. Droppa över likör medan frukten grillas. Servera med vaniljkräm.

Fler recept med: Efterrätt och dessert, Övrigt