DETTA INLÄGG SPONSRAS AV Bong Touch of Taste

Glazerad fläskfilé med gurkraita för sommarens grillmiddagar

Servera gurkraita till din grillade fläskfilé! En kall sås med matyoghurt, gurka, mango chutney och mynta.

GÖR SÅ HÄR:

KÖTT

  1. Vispa ihop samtliga ingredienser till glazen. Smaksätt med salt och grovmalen svartpeppar.
  2. Skär fläskfilén i fyra lika stora bitar.
  3. Pensla köttet med glazen upprepade gånger under grillningen. Många tunna lager blir bättre än en tjockt. Tänk på att inte grilla på för hög värme då det lätt bränns vid.
  4. Fläskfilén skall ha en innertemperatur på cirka 70 grader.
  5. Skiva fläskfilén i grova skivor innan servering.

GURKRAITA

  1. Blandsa samman alla ingredienser. Smaka av med salt, peppar och chutney.

RÖDVINSSÅS

  1. Recept hittar du på touchoftaste.se

Recept från