Fyllda tortillabröd

Dubbla tortillabröd med läckra fyllningar kan förberedas i god tid. Grillad paprika finns även på burk för dig som har bråttom.

1. Fyllning 1: Sätt ugnen på 275° grill. Lägg paprikorna i en ugnssäker form. Grilla dem högt upp i ugnen tills skalen är svarta. Låt svalna på köksbänken. Ta bort kärnhus och dra bort skalet. Skär paprikorna i strimlor.
2. Skala och skiva löken. Blanda löken med vinäger, olja, salt och peppar. Låt marinera ca 10 min.
3. Fördela paprika, lök, smulad fetaost och persilja på 2 tortilla-bröd. Lägg på 2 bröd och tryck ihop.
4. Fyllning 2: Skär osten i skivor. Strimla tomaterna. Fördela ost, tomater, skinka och sallad på 2 tortillabröd. Krydda med peppar. Lägg på ytterligare 2 bröd och tryck ihop.
5. Pensla de dubbla bröden med olja. Grilla ca 3 min per sida över glöden. Skär bröden i snibbar.

Recept från