Stora eller små ciabatta fylls med två slags goda, saftiga fyllningar och skärs i serveringsvänliga bitar.

För 20 person(er)

Ingredienser

7 ciabattabröd stora

Kaprisröra till 4 bröd

2 dl kapris
500 g naturell keso
200 g cream cheese
2 krm salt
1 knippe gräslök
1 burk grön olivcrème (Zeta 200 g)

Cesannaröra till 3 bröd

1 morot stor, grovriven
1 äpple grovrivet, syrligt
250 g naturell keso
1 dl majonnäs
2 msk pepparrot riven
0,5 dl purjolök strimlad
0,5 tsk salt
2 krm svartpeppar nymald
0,5 dl chilisås
1,5 dl lök rostad

1. Låt kaprisen rinna av och blanda alla ingredienser utom
olivcrémen till kaprisröran.
2. Rör ihop cesannaröran utom den rostade löken.
3. Klyv bröden och bred ut rörorna på underdelarna. Lägg
en rand av olivcrémen ovanpå kaprisröran. Strö rostad lök på cesannaröran. Lägg på brödlocken och skär bröden i 2 cm breda bitar.