Frukt- och bärdessert med rom och honung

Nästan för enkelt för att bli ett recept. Men tillräckligt gott.

Frukt- och bärdessert med rom och honung Receptbild - Allt om Mat
Susanne Almers

Frukt- och bärdessert med rom och honung

Ingredienser 8 person(er)

1 kg bär, och frukt t ex körsbär, jordgubbar, björnbär,plommon och persikor
1 dl flytande honung
1-2 dl mörk rom
Sås
2 dl matlagningsyoghurt
3 msk florsocker
0,5 vaniljstång

Frukt- och bärdessert med rom och honung

1. Ansa bären och lägg i en skål. Kärna ur körsbär, plommon och
persikor och skär i bitar om det behövs. Blanda med bären och rör ner honung och rom. Låt stå svalt minst 1 timme före servering.
2. Blanda matlagningsyoghurt med florsocker och skrapa ur kornen ur vaniljstången. Låt stå ca 30 min före servering.

Recept från

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler