I annonssamarbete med SANTA MARIA

Av filodeg gör du enkelt dessa thairullar fyllda med vitkål, morot, färs och räkor. En god och fräsch middagsrätt med smak av röd curry.

För 4

Ingredienser

Frasig Thairulle med röd curry och grönsaker

500 g fläsk- eller blandfärs
100 g räkor skalade och hackade
150 g vitkål klyfta, finhackad
1 liten morot riven
1 vitlöksklyfta pressad
2 msk Santa Maria Red Curry Paste
1/2 msk Santa Maria Fish Sauce
1 ägg
2 filodeg dubbla ark
matolja

40 min

Frasig Thairulle med röd curry och grönsaker

1. Fräs köttfärs, räkor och grönsaker på hög värme i matolja. Smaka av med red curry paste och fisksås.

2. Ta färsen från plattan och tillsätt ett ägg när färsblandningen har svalnat något.

3. Pensla filodegsarken med lite olja, fördela färsfyllningen på långsidan, rulla ihop till två rullar, lägg skarven nedåt på bakplåtspapper på ugnsplåt. Pensla också ovansidan med lite olja.

4. Grädda i 200  ugn, ca 20 minuter tills rullarna är gyllene och frasiga.

5. Skär rullarna i skivor.  Servera tillsammans med Santa Maria Glass Noodles och dipsåser av Santa Maria Thai soja och Sweet Chili Sauce.

Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt