Citronsmaken på oliverna smakar gott ihop med fläskkött.
Servera söta tomater och krispig rucolasallad till. Vi har näringsberäknat kotletten med bortskuren fettrand.

För 2 person(er)

Ingredienser

2 fläskkotletter á 125 g
10 citronoliver ca 60 g
25 g fetaost (16 %)
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar nymald
1 tsk smör

Tillbehör

140 g pasta
100 g tomater
1 knippe rucolasallad
1 tsk olivolja

1. Rumstempera köttet och torka av det. Halvera oliverna och skär osten i tärningar.
2. Strö salt och peppar på köttet. Stek det i smör 2-3 min på varje sida beroende på kotlettens tjocklek.
3. Lägg oliverna och fetaosten på kotletterna. Servera till pasta, tomater och sallad. Spraya lite olivolja över.

Fler recept med: Övrigt