Med färdigt matvete på burk är middagen klar på en kvart.

För 4 person(er)

Ingredienser

4 benfri fläskkarré (600 g) i skivor
1 msk olivolja
2 tsk flingsalt
2 krm nymald svartpeppar

Sallad:

4 plommon
0,5 l jordgubbar (250 g)
1 chili t ex röd spansk peppar
2 burkar matvete (á 400 g)
2 msk pressad lime
1 msk olivolja
0,5 tsk salt
1 påse blandad sallad, fiesta (150 g)

Tillbehör:

1 lime

1. Sallad: Kärna ur och skär plommonen i mindre bitar. Skölj och dela jorgubbarna. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
2. Skölj matvetet i kallt vatten och låt rinna av. Blanda plommon, jordgubbar, chili,  limesaft, olja, salt och matvete.  Vänd ner salladen.
3. Salta, peppra och grilla fläskkarrén på utegrillen eller i grillpannan ca 3 min på varje sida.
4. Servera med salladen och lime att pressa över köttet.

Ca 560 kcal per portion, 22 g fett, 32 g protein, 58 g kolhydrater