DETTA INLÄGG SPONSRAS AV Bong Touch of Taste

Fläskfilepanna med oliver och cocktailtomater

Årets första recept på fläskfile är lika enkelt som värmande och gott. Kycklingfond och vitt vin i såsen lyfter smaken ytterligare!

Annonsen laddas.

45 min

GÖR SÅ HÄR:

  1. Skala och skär löken i tunna båtar. Grovhacka vitlöken.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs lök och vitlök sakta i 10 minuter. Lägg löken i en skål och ställ åt sidan.
  3. Dela fläskfilén i 12 bitar och vänd bitarna i mjölet.
  4. Hetta upp stekpannan och stek köttet någon minut på varje sida.
  5. Häll i vinet och låt det koka tills hälften återstår.
  6. Tillsätt grädde och fond och rör sedan i alla grönsaker och lökfräset. Låt allt puttra några minuter och smaka av med fond, salt och svartpeppar.
  7. Servera grytan rykande het tillsammans med pressad potatis och kokt broccoli.

Recept från Allt om Mat