Fiskspett med potatispaket och grillade tomater

Om du använder träspett så lägg dem i vatten 30 minuter före grillningen.

30 min

Gör så här:

1. Skär fisken i kuber, ca 3×3 cm. Trä upp dem växelvis med salamin på spett. Pensla med olja och strö på 1 tsk salt.

2. Halvera tomaterna och strö på 2 krm salt och 1 krm peppar.

3. Skiva potatisen. Ansa och strimla löken. Fördela potatis och lök på fyra ark aluminiumfolie. Strö över salt och klicka på tapenade. Hacka timjan och strö den över. Vik ihop till tättslutande paket.

4. Lägg potatispaketen på grillen och låt dem stå ca 10 min. Grilla fiskspetten runt om ca 3 min på varje sida. Grilla tomathalvorna ca 2 min på varje sida.

5. Servera spetten med potatispaket och grillade tomater.

Recept från