Med färdigkryddade grönsaker från frysdisken som bas har du
soppan klar på tio minuter. Den kan även lagas på annan grönsaks-
blandning, i så fall ökas currymängden med 1 tsk.

För 4 person(er)

Ingredienser

400 g frysta grönsaker med potatis, blomkål och kikärter i currysås (Findus)
2 tsk curry
1 purjolök liten
1 röd paprika
1 fiskbuljong (13dl vatten + fiskbuljong)

Tillbehör:

8 brödskivor
100 g färskost

1. Ta fram fiskblocket och låt det halvtina medan du gör soppbasen. Lägg de frysta grönsakerna i en kastrull, hetta upp och tillsätt curry.
2. Skölj och skiva purjolöken. Ansa och strimla paprikan. Blanda ner hälften av paprikan i kastrullen. Tillsätt löken och buljongen. Låt sjuda ca 5 min.
3. Skär fiskblocket i bitar. Lägg dem i soppan och sjud ca 3 min.
4. Servera med bröd, färskost och resten av paprikastrimlorna.

Fler recept med: Fisk, Smalt, Soppa