Fisk med kapris och tomat

Fisk stekt med kapris och citron, serveras med potatis och stekta tomater.

20 min

1. Skär fisken i 8 bitar. Blanda citron-skal med hackad kapris och 2 msk olivolja. Vänd runt fiskbitarna i kaprisblandningen.
2. Dela tomaterna. Skiva potatisen.
3. Hetta upp 1/2 msk olivolja i en stekpanna och fräs tomaterna runt om. Strö över 1 tsk socker och 1/2 krm salt. Ta upp tomaterna på ett fat. Stek potatisen runt om i 1 msk olja. Lägg tillbaka tomaterna i pannan och ringla över citronsaften. Krydda med 1/2 tsk salt och 
1 krm peppar. Strö över persilja.
4. Stek fisken i en släpplättpanna 
2 min på vardera sida. Krydda med 1 krm salt och 1/2 krm svart-peppar. Servera med tomatpotatisen.

Recept från /LagaLätt