Här smaksätts de kokta grönsakerna med en balsamdressing som också är jättegod till kokta rotfrukter.

För 2 person(er)

Ingredienser

300 g fiskfilé vit, t ex hokifilé
0,5 tsk salt
0,5 krm svartpeppar
1 msk rapsolja
5 dl grönsaker strimlade, t ex paprika, sockerärter, lök, selleri, kål
1 msk balsamvinäger

Oströra

2 msk getost (chèvre)
1 msk kesella
1 msk rucola hackad

Tillbehör

300 g kokt potatis

1. Salta och peppra fisken. Stek den i hälften av oljan i en stekpanna 2-4 minuter per sida beroende
på tjocklek.
2. Koka grönsakerna i saltat vatten ca 2 minuter. Häll av
vattnet.
3. Blanda resten av oljan och balsamvinäger och häll över
grönsakerna och blanda runt.
4. Rör ihop getost, kesella och rucola.
5. Servera fisken med oströran, grönsaker och potatis.