Färska vårrullar

Servera gärna med små dippskålar 
med japansk soja och sweet chilisås.

30 min

Färska vårrullar

 

 

1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Häll av och skölj dem i kallt vatten.
2. Rättikssallad: Skala och strimla morot 
och rättika. Lägg dem i en skål. Blanda vinäger, salt och socker. Tillsätt blandningen till salladen och låt dra 5 min. Grovhacka 
koriandern. Tillsätt den och sesamfröna 
till salladen.
3. Skär glasnudlarna rakt över, lägg i en skål.
4. Skär tofun i stavar. Skölj purjolöken, skär av och strimla det vita på längden. Hacka mango-
köttet smått. Skölj, kärna ur och finhacka chilin. Tillsätt allt till nudlarna. Smaka av med hoisinsås, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
5. Doppa rispapperet hastigt i en skål med vatten så att det mjuknar. Lägg en klick fyllning på varje papper och rulla ihop till en fast rulle. Servera med salladen.

Recept från /LagaLätt