Färsbiffar med ostkräm och varm rödbets- och tomatsallad

Rödbetorna trivs med tomaterna i den ljumma salladen.

Annonsen laddas.

1. Blanda färsen med salt och svartpeppar. Forma färsen till avlånga biffar. Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Stek biffarna runt om på medelstark värme 5-8 minuter. Eller grilla dem. Stick i spetten.
2. Blanda kesellan med citronrasp.
Smaka av med salt.
3. Skär rödbetorna och tomaterna i klyftor. Hetta upp oljan i en stekpanna. Fräs rosmarinbladen i oljan 1 minut. Tillsätt vitlöken, oliverna, rödbets- och tomatklyftorna. Fräs under omrörning tills allt blir genomvarmt, ca 1 minut. Ringla över vinägern, salta och peppra.
4. Servera biffarna med en klick kesellaröra och rödbetorna.

Recept från Allt om Mat