Färsbiff med fetaröra

Ljusgrön röra sätter ny smak på pannbiffen. Enkelt att äta i pitabröd men också gott till pasta.

Färsbiff med fetaröra Receptbild - Allt om Mat
Ulf Svensson

Färsbiff med fetaröra

Ingredienser 4 person(er)

1 tsk salt
2 krm svartpeppar, nymald
1 st ägg
0,5 st vitlöksklyfta, finhackad
600 g nötfärs
Fetaröra:
1 msk olivolja
0,5 st basilika, kruka, strimlad
200 g fetaost
Tillbehör:
, pitabröd, sallad, tomater, paprika

1. Blanda färsen med ägg, vitlök, salt och peppar. Forma 8 lite platta pannbiffar och stek dem 3–4 min på varje sida.
2. Mixa eller mosa fetaosten med olja och basilika.
3. Värm pitabröden i ugnen, skär av toppen och fyll dem med grönsaker, pannbiff och fetaoströran.

Recept från