Enchiladas med oumph

Recept på enchiladas med oumph. Oumph är en ny vegetarisk produkt som tillverkas av sojabönor som valsas till stora flagor. I smak och konsistens påminner det om kyckling. Oumph kan ­ersättas med quorn.

20 minuter + 10 minuter i ugn

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 250°. Kärna ur och tärna paprikan. Skala och hacka lök och vitlök.
  2. Stek oumphen i olja i en stekpanna tills den fått fin färg. Tillsätt paprika, lök och vitlök och låt steka med ca 2 min. Rör i tomatpurén och häll på vattnet. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar och låt sjuda ca 5 min.
  3. Fördela röran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg rullarna i en ugnssäker form. Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen ca 10 min.
  4. Servera enchiladas med gräddfil och sallad.

Recept av Jessica Erixon och Cecilia Lundin

Recept från