Byt gärna ut kräftstjärtarna mot räkor. Smaksatt keso ger ytterligare smakkombinationer.

För 2 person(er)

Ingredienser

100 g kräftstjärtar i lag, eller skalade räkor
250 g keso naturelle
2 msk hummerfond
0,5 dl dill hackad
4 tortillabröd små, mjuka
0,75 dl tacosås
2 msk riven ost mager

Tillbehör:

sallad
2 tomater
1 paprika

Enchiladas med kräftstjärtar och keso – gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°. Låt kräftstjärtarna rinna av.
  2. Blanda keso, hummerfond, kräftstjärtar eller räkor och dill.
  3. Fördela fyllningen på bröden och rulla ihop. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
  4. Bred på tacosås och strössla med osten. Gratinera ca 10 min.
  5. Servera med en sallad.