Dinkelwraps med kyckling och grönsaker

Wraps på dinkelmjöl. Här med en fyllning som för 
tanken till Kina.

30 min

1. Blanda dinkelmjöl, vetemjöl och salt. Vispa ihop ägg, öl och vatten och blanda ner i mjölet. Tillsätt olja. Grädda smeten i torr, het stekpanna ca 2 min per sida.
2. Skär kycklingfiléerna i tunna strimlor. Skär gurkan i strimlor. Skala och skär morötterna i strimlor. Ansa och strimla purjolöken.
3. Stek kycklingen i 1 msk olja ca 5 min. Blanda i morötter och purjolök och låt fräsa med ca 2 min. Ta pannan från värmen och rör i 2 msk hoisinsås. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar och blanda i gurkan.
4. Bre 1/2 dl hoisinsås på wrapsen och fördela kyckling och grönsaker ovanpå. Rulla ihop wrapsen och servera.

Recept från /LagaLätt