Daimmuffins med hallon

Hittar du inte daimkulor i din butik kan de ersättas med vanlig daim som krossats i mindre bitar.

Annonsen laddas.

1. Sätt ugnen på 225°.
2. Rör smör och socker smidigt. Blanda i äggen, ett i taget, och rör kraftigt emellan. Blanda mjöl, kakao och bakpulver och rör ner i smeten. Blanda ihop
till en jämn smet. Rör ner daimkulorna.
3. Fördela smeten i muffinsformar av papper ställda på en plåt. Tryck i två hallon i mitten på varje muffins.
4. Grädda muffinsarna mitt i ugnen ca 12 min. Låt svalna på galler.

Gillar du det här receptet? Missa då inte vårt inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning! Signa upp dig här för att få Baka med Allt om Mat varje månad.

Få vardagsmiddagar och helgmenyer komponerade av Allt om Mat:s redaktör.

Recept från Allt om Mat