Med världens snabbaste tillbehör, het tomat- och bönsalsa, är rätten klar på mindre än 10 minuter.

För 2 personer

Ingredienser

2-3 tomater, gärna olika färg (150 g)
1 burk blandade bönor (400 g)
1/2 dl tomatsalsa, mediumhet
300 g fiskfilé, (sej eller torsk)
2 krm salt
1 krm nymald svartpeppar
1 dl couscous, finkornig
1 msk smör
1/2 dl hackad koriander eller bladpersilja

10 min

Gör så här

  1. Skär tomaterna i bitar. Skölj bönorna och rör ihop dem med salsa och tomater. Värm 2-3 min i mikro.
  2. Skölj fiskfiléerna, salta och peppra. Vänd  dem i couscous. Stek filéerna i smör 2-3 min på varje sida. Lägg ett lock över den sista minuten för att couscousen ska fuktas av ångan. Servera med bönsalsa och garnera med hackad koriander.
Fler recept med: Övrigt