I annonssamarbete med SöNDAG

Tre goda små grejer på samma fat. Perfekt att börja med.

För 6 portioner

Ingredienser

Gurkskålar med kaviar:

1 gurka 15 centimeter
6 msk röd eller svart kaviar
6 msk crème fraiche
6 tsk fint hackad röd lök
citron

Renstek med pepparrot:

6 renstek i skivor
0,5 pepparrotsvisp på tub
strån av gräslök

Ostbollar med gräslök:

125 g philadelphiaost
örtsalt
gräslök

Gurkan:

Skär gurkan i 6 bitar. Gröp ur dem till små skålar och fyll med kaviar, crème fraiche och fint hackad lök. Garnera med citron.

Rensteken:

Bred ut rensteksskivorna. Lägg en klick pepparrotsvisp mitt på. Rulla ihop och knyt runt gräslöksstrån.

Ostbollarna:

1 Rör philadelphiaosten mjuk. Smaka av med örtsalt.
2 Forma bollar och rulla dem i fint hackad gräslök