Club sandwich

1. Blanda samman olivolja, pressad citron, rosmarin, peppar, salt, pressad vitlök och grovt stött senapsfrö i en skål. Gör 2-3 tvärgående snitt på varje kycklingfilé och lägg dem i skålen och blanda om. Ställ dem svalt att marinera, helst 1-2 timmar men minst 1/2 tim.
2. Dressing: Blanda crème fraiche med majonnäs i en skål. Rör ner finhackade sardeller, pressad vitlök, senap och parmesanost. Låt stå svalt.
3. Skär skivor av ciabattabröden snett så att skivorna blir stora. Grilla dem på båda sidor på grill eller i grillpanna tills de får lite färg. Tag upp kycklingfiléerna ur marinaden och stek dem på grill eller i grillpanna på inte alltför hög värme, ca 5 min på varje sida, till en innertemperatur på 68°.
4. Lägg upp grillat bröd på tallrikar. Lägg på skuren sallad, tomatskivor, strimlad lök, avokadobitar och dressing.
5. Lägg på grillad kycklingfilé i skivor. Stek parmaskinka ca 1/2 min så den blir lite krispig och toppa med den samt en grillad brödskiva.

Recept från