Recept på ciabatta med laxröra. De vackert röda granatäppelkärnorna friskar upp laxröran.

För 4 smörgåsar

Ingredienser

2 ciabatta gärna med oliv eller soltorkad tomat
400 g lax varmrökt
1 äpple
1 salladslök
1 dl crème fraiche
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar nymald
8 salladsblad
4 rädisor
0,5 granatäpple
gräslöksstrån

Ciabatta med laxröra

 

1. Ta bort skinnet från laxen och mosa den i en skål. Skala, kärna ur och tärna äpplet smått. Strimla salladslöken. Blanda laxen med äpple, salladslök och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
2. Dela bröden. Lägg på salladsblad och skeda på laxröran.
3. Skiva rädisorna. Peta ut granatäppelkärnorna. Garnera smörgåsarna med rädisor, granatäppelkärnor och gräslöksstrån.

Fler recept med: Fisk, Mackor, Övrigt