DETTA INLÄGG SPONSRAS AV Santa Maria

Chicken Thai burger med myntacoleslaw

En burgare är alltid ett säkert kort; på middagsbjudningen, efter dagis eller på fredagsmyset. Låt den thailändska kycklingburgaren bli en ny favorit. Servera den med en smarrig myntacoleslow.

Annonsen laddas.

Chicken Thai burger med myntacoleslow

1. Blanda kycklingfärs, Santa Maria Chicken Thai Wok Spice Mix, ströbröd och ägg.

2. Forma till hamburgare och stek på medeltemperatur tills kycklingen är genomstekt, cirka 3–4 minuter på varje sida.

3. Rosta gärna brödet innan servering. Servera med coleslaw, toppa med Santa Maria Chili & Garlic Sauce.

Myntacoleslaw

Blanda samtliga ingredienser och låt stå i kylen en stund innan servering.

Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!

395 kr, 339 för prenumerant.

Recept från Allt om Mat