Till dessert bjuds en välkyld och läskande jordgubbssoppa. Små kokosbiskvier serveras till.

För 10 person(er)

Ingredienser

1 l jordgubbar (+10 till garnering)
2 msk florsocker
1 apelsin pressad saft
1 dl champagne
1 l vaniljglass

Kokosbiskvier (20 kakor):

200 g mandelmassa
1 dl strösocker
1 äggvita
3 msk vetemjöl
0,5 dl kokos riven
röd hushållsfärg några droppar

Champagnetoppad jordgubbssoppa med kokosbiskvier och vaniljglass

1. Kokosbiskvier: Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan fint. Blanda med socker och äggvita. Vänd i mjöl och kokos. Färga smeten rosa med hushållsfärg.
2. Mjöla fingrarna och rulla 20 bollar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Låt kakorna kallna på galler.
3. Snoppa och mixa jordgubbarna med florsocker och apelsinsaft. Kyl soppan väl. Tillsätt champagnen precis före servering.
4. Häll upp soppan i glas eller djupa tallrikar. Lägg i en kula vaniljglass och garnera med halverade jordgubbar. Servera med kokosbiskvier.