Cannelloni - svampfyllda lasagnerullar med tomatsås.

För 4 person(er)

Ingredienser

250 g lasagneplattor färska, gärna från Signum
400 g svamp blandad, färsk
1 purjolök liten
1 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 dl kesella
5 dl tomatsoppa (kelda)
1 dl ost riven. lagrad

Tillbehör

sallad

Cannelloni med svamp – gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Skölj och strimla purjolöken.
  2. Fräs svampen i olivolja ca 5 min. Tillsätt purjolök och stek ytterligare 2 min. Smaka av med salt och peppar. Låt svalna. Rör ner kesella.
  3. Rulla in fyllningen i lasagneplattorna och lägg i en smord ugnssäker form. Häll över soppan. Strö på ost och gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 min. Servera med sallad.