Cajsas kryddbiffar med senapsgräddfil

Cajsa Wargs klassiska kryddskinka har inspirerat kryddsättningen av dessa små vardagsbiffar. Stansa ut färsen med ett glas till tunna biffar och grädda snabbt och lätt i plättlaggen.

Annonsen laddas.

1. Blanda samman ingredienserna till färsbiffarna. Smaka av styrkan på kryddor och salt. Platta ut köttfärsen till ca 1 cm tjock platta på vattensköljt skärbräde.
2. Ta med ett glas eller ett mått ut biffar (3-4 biffar per 100 g). Stek biffarna i lite smör i stekpanna eller plättlagg.
Beräkna ca 1 minut per sida.
3. Skala potatisen och skär dem i klyftor.
4. Låt buljong och salt koka upp, lägg i potatisklyftorna och låt dem koka på svag värme ca 10 minuter, tills de är genomkokta.
Låt bönorna koka med några minuter i slutet av koktiden.
5. Blanda samman gräddfil och senap. Servera kryddbiffarna tillsammans med den buljongkokta potatisen och senapsgräddfil.

Recept från Allt om Mat