20 min
Till wrapsen kan du också använda färdiggrillad kyckling.

För 20 wraps

Ingredienser

5 tomattortillabröd mjuka
100 g färskost Philadelphia
4 kycklingfiléer stekta
2 hjärtsallad huvud
2 salladslökar
30 g ärtskott

Caesardressing

2 äggulor
1 msk citron pressad
2 tsk dijonsenap
2 sardellfiléer
1 vitlöksklyfta
2 dl rapsolja
2 msk vatten ev
1 krm salt
1 krm svartpeppar nymald

1. Skär bröden i 3 cm höga och 8 cm långa remsor. Bred på osten. Strimla kyckling, sallad och salladslök och lägg på brödremsorna med ärtskotten. Rulla ihop och ställ på ett fat.
2. Blanda äggulor, citronsaft, senap, sardeller och vitlök i en skål. Mixa och tillsätt oljan, lite i taget. Späd ev med vatten. Smaka av med peppar och salt.