Böcklingröran kan med fördel serveras som enkel lunchrätt på en skiva grovt bröd tillsammans med en sallad.

För 8 person(er)

Ingredienser

2 böcklingar (100 g)
1 dl majonnäs
2 tsk dijonsenap
0,75 dl smörgåsgurka (50 g)
2 msk kapris
2 dragon kvistar
2 msk gräslök hackad

Tillbehör:

bröd mörkt

Böcklingröra med dijonsenap och dragon – gör så här:

  1. Rensa böcklingen fri från skinn och ben. Lägg böcklingen tillsammans med majonnäs och senap i en matberedare och mixa det slätt.
  2. Hacka smörgåsgurka, kapris och bladen från dragonkvistarna. Blanda ner det och gräslöken i böcklingröran. Låt stå kallt fram till servering.
  3. Servera röran på rundlar av mörkt bröd.
Fler recept med: Fisk, Frukost, Jul, Övrigt, Sallader, Smårätter