För 4 person(er)

Ingredienser

500 g rostbiff i bit
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk smör
4 dl vatten
2 msk koncentrerad vilt- och kantarellfond
1 tsk arrowrot eller maizena majsstärkelse
150 g färsk spenat
2 msk kapris
3 msk pepparrot riven

Tillbehör

kokt potatis eller ris

40 min

1. Skär köttet i strimlor. Krydda med salt och peppar.
2. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg över det i en gryta.
3. Häll på vatten och fond. Låt köttet koka ca 30 minuter.
4. Rör ut mjölet i lite kallt vatten och rör ner det i grytan.
Låt det koka upp.
5. Lägg spenaten i botten på en stor skål eller direkt på tallrikar. Lägg det heta köttet och såsen ovanpå.
6. Strö över kapris och pepparrot.