Bibimbap med revbensspjäll, sesam, soja och brynt smör

Recept på Bibimbap med revbensspjäll,sesam, soja och brynt smör. Sätt koreansk smak på revbensspjällen och de blir som nya!

Annonsen laddas.

30 min

Bibimbap med revbensspjäll, sesam, soja och brynt smör

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Plocka köttet från revbensspjällen. Stek köttet i smör. Krydda med 0,5 tsk salt och 1 krm peppar. Håll varmt.
  3. Stek äggen i olja. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
  4. Sås: Bryn smöret. Blanda det med soja och vinäger.
  5. Garnering: Rosta sesamfröna i torr panna. Hacka jordnötterna.
  6. Fördela ris, kött, ägg och kimchi på tallrikar. Strö över sesamfrön, jordnötter och mynta. Servera med såsen.

Recept från Allt om Mat