Bananpannkakor

Bananpannkakor är nyttiga och riktigt goda och mättande. Perfekt för dig som tränar eller vill njuta utan mjöl och vanligt socker.

Bananpannkakor

Bananpannkakor

Ingredienser 2

Bananpannkakor
2 bananer
4 ägg
1 tsk vanilj, pulver
smör, eller olja, att steka i
1 tsk salt

Bananpannkakor:

1. Mosa bananerna i en skål eller bunke.
2. Knäck äggen över bananerna och blanda till en smet. Tillsätt salt och vanilj. (Om du vill ha dem sötare kan du ta 1 msk stevia strö)
3. Stek i het panna i smör eller olja.

Servera bananpannkakorna med färska bär eller tinade frysta bär, skivad banan och en klick keso för extra protein.

SE ÄVEN

Kesoplättar – nyttigt mellanmål med protein

Kladdkaka utan socker

Smala efterrätter som smakar underbart

Gillar du det här receptet? Missa då inte vårt inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning! Signa upp dig här för att få Baka med Allt om Mat varje månad.

Få vardagsmiddagar och helgmenyer komponerade av Allt om Mat:s redaktör.

Recept från

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler