Recept på bananpannkakor

Börja dagen med en riktig energiboost och en glutenfri frukostfavorit! Bananpannkakor är nyttiga och riktigt goda och mättande. Perfekt för dig som tränar eller vill njuta utan mjöl och vanligt socker.

Bananpannkakor – gör så här:

  1. Mosa bananerna i en skål eller bunke.
  2. Knäck äggen över bananerna och blanda till en smet. Tillsätt salt och vaniljpulver.
  3. Valfritt! För dig som älskar kanel eller kardemumma – ha i lite i smeten. Smakar helt underbart gott.
  4. Stek i het panna i smör eller olja.

Du kan servera bananpannkakorna med:

  • Färska bär eller tinade frysta bär
  • Kesella vanilj
  • Kvarg
  • Grädde
  • Glass
  • Sylt
  • Skivad banan
  • En klick keso för extra protein
  • Blandade bär med kesella

SE ÄVEN

Kesoplättar – nyttigt mellanmål med protein

Kladdkaka utan socker

Smala efterrätter som smakar underbart

Recept från