Bakad brie med pekannötter, björnbär och rosmarin

Hur enkelt och hur gott som helst.

För 8 personer:

Ingredienser

1 brieost rund liten (ca 250 g)
2 rosmarinkvistar
1 msk lönnsirap + 1/2 msk
1 ask björnbär (250 g)
0,5 dl pekannötter

5 minuter + 10 minuter i ugn

Bakad brie med pekannötter, björnbär och rosmarin – gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°. Ta bort eventuell plast på osten och lägg osten på ett bakplåtspapper i en ugnssäker form. Repa rosmarinen och strö över osten. Ringla över 1 msk sirap. Tillaga mitt i ugnen
    ca 10 min.
  2. Vänd ihop björnbär och pekannötter med 1/2 msk lönnsirap och fördela över den varma osten.

Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️

Fler vegetariska recept till jul hittar du här: