15 min I Thailand finns inte så mycket desserter mer än frukt och glass. Här serverar Kanjana sin goda variant på fruktsallad med jordgubbssås. Både salladen och såsen går bra att förbereda och förvara i kylen tills de ska serveras.

För 6 personer

Ingredienser

1 galiamelon
2 kiwi
2 apelsiner
125 g jordgubbar
100 g vindruvor
1 burk litchi (400 g)
1 dl apelsinjuice
1 dl spad av litchi

Sås

250 g jordgubbar
2 msk jordgubbsvodka
3 msk florsocker

Garnering

1 granatäpple kärnorna
3 passionsfrukt

Tillbehör

0,5 l vaniljglass

Asiatisk fruktsallad

1. Skala melon, kiwi och apelsiner. Skär all frukt i bitar. Mixa alla ingredienser till såsen. Smaka av sötman med florsockret.
2. Lägg upp fruktsalladen i skålar. Lägg på en klick vaniljglass och häll över såsen. Garnera med granatäppelkärnor och halverade passionsfrukter.