En läcker variant av den amerikanska klassikern. Serverad med en driva kräftstjärtar och rikligt med parmesan.

För 4 person(er)

Ingredienser

1 dl lättmajonnäs
2 sardeller eller 4 ansjovisfiléer
1 vitlöksklyfta
4 msk vatten
2 dl parmesanost riven
2 krukor romansallad
1 avokado
2 burkar kräftstjärtar i lake (à 330 g)

Tillbehör:

1 fullkornsbaguette

1. Blanda majonnäsen med finhackade sardeller, pressad vitlök, vatten och hälften av osten.
2. Skär salladen i bitar. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär fruktköttet i bitar. Låt kräftstjärtarna rinna av.
3. Blanda salladsblad och dressing. Toppa med avokado och kräftstjärtar. Strö över resten av osten. Servera med rostad baguette.

Ca 490 kcal per portion, 22 g fett, 32 g protein, 39 g kolhydrater