Foto: Lisa Björner
Drinkar
Bubblig fläderblomsbål
10 minuter
Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Strawberry daiquiri
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Bellini-isglass
15 minuter + 3 timmar i frys
Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Rabarbercocktail med grapefrukt och vanilj
15 minuter
Foto: Helén Pe
Efterrätt och dessert
Hallondessert med maräng
45 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Matbröd
Tomat- och fetaostfyllt bröd
30 minuter + 65 min jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Grilla
Grilla torsk och grönsaker i foliepaket
30 minuter
Foto: Helén Pe
Grönsaker
Somrig tapasbricka
40 minuter
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Lammbog med BBQ-sås och sellerisallad
1 timme + 2 timmar­ ­kokning och avsvalning
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Lammrostbiff med pitabrödssallad
45 minuter + 3–4 timmar i  marinad
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Lammkotletter med kryddsmör och sallad
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Frukt och bär
Cantaloupe och citrongräs-slush
10 minuter
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Vietnamesiska kycklingben med cashewnudlar
45 minuter + 3 timmar i ­marinad
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Sambalglacerad fisk med svalkande sallad
1 timme
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Yoghurt- och saffransmarinerat kycklingspett
30 minuter + 4 timmar i marinad
Foto: Lina Eriksson
Asiatiskt
Svarta bönor med soja
5 minuter
Foto: Lina Eriksson
Grilla
Grillade tofuspett med grönsaker och misodressing
45 minuter
Foto: Lina Eriksson
Grilla
Grillad thaibiffsallad med papaya
35 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Frukt och bär
Grillad ananas med kokos- och limeströssel
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Kyckling och fågel
Grillade kyckling­klubbor med örtsmör
1 timme
Foto: Ulrika Ekblom
Grönsaker
Grillad majs med manchego
10 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Spanskt
Mojo rojo – röd sås
15 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Spanskt
Padrones
5 minuter