Foto: Lisa Björner
Pajer
Små västerbottenspajer med löjrom
20 min + 2 timmar i kylen
Foto: Anna Kern
Lamm
Grillade lammkotletter med mynta, vitlök och persilja
10 minuter + 2 timmar i kyl + 6 minuter på grillen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Efterrätt och dessert
Raw chokladglass ­med banan- och jordnöts­glass
30 minuter + 7 timmar i frys
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Veganskt
Veganvaniljglass
40 minuter + tid att frysa
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Kycklingspett med spansk chorizo, rostad färskpotatis och romesco
40 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Smårätter
Tempurafriterade padrones
15 minuter + 20 minuter jäsning
Foto: Anna Kern
Fredagsmat
Fruktfat
5 minuter
Foto: Per Ranung
Buffé
Ricotta- och gräslökspaj med tomatsallad
25 minuter + 30 minuter i frys + 35 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Rabarberbullar
50 min + 2 1/2 h jäsning + 15 min i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarberchutney
20 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Helén Pe
Övrigt
Rabarber- och kolanötspaj
30 minuter + 30 minuter i ugnen
Foto: Helén Pe
Saft, syl, gelè och marmelad
Rabarber- och citronsaft
15 minuter + avrinningstid
Foto: Anna Kern
Fredagsmat
Mangoshake
5 minuter
Foto: Anna Kern
Fredagsmat
Sesamstekt tofu med ingefärsdressing
15 minuter
Foto: Anna Kern
Brunch
English muffins
1 timme + 13/4 timme jäsning + gräddningstid
Foto: Anna Kern
Frukost
Långjäst sirapslimpa
10 minuter + 9 timmar jäsning + 40 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Franskt
Brioche
35 minuter + 2 timmar jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Frukost
Valnötsbröd
20 minuter + tid för degen + 40 minuter jäsning + 50 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Brunch
Glutenfritt sesamknäcke
40 minuter + gräddning
Foto: Ulrika Pousette
Buffé
Sparrisfritters med citronmajonnäs och persiljepesto
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Sparrispasta med lufttorkad skinka
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Grönsaker
Råstekt sparris med persilja och citronvinägrett samt krutonger
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Buffé
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning